Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Θέατρο

0
0
0
s2sdefault

Το θέατρο του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2006 και είναι πλέον μια σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 400 περίπου ατόμων. Αποτελείται από τη σκηνή, τα παρασκήνια, δύο καμαρίνια, ένα μικρό φουαγιέ, την πλατεία, το χώρο ελέγχου (control room) με κονσόλα ήχου, φώτων και  υλικοτεχνικό εξοπλισμό κατάλληλο για τις ανάγκες του χώρου. Έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει πλήθος εκδηλώσεων όπως απλές ομιλίες, ημερίδες, συνέδρια, συναυλίες, μουσικο-χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πλήθος παραστάσεων τόσο του σχολείου όσο και άλλων φορέων που φιλοξενήθηκαν σε αυτό.

  • amfitheatro_001
  • amfitheatro_002
  • amfitheatro_003
  • amfitheatro_004

Καταστατικό λειτουργίας θεάτρου Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Υπεύθυνοι καθηγητές θεάτρου: οι υπεύθυνοι καθηγητές του σχολείου που ορίζονται στο θέατρο δεν εκτελούν καθήκοντα ηχολήπτη, και εργάζονται στο χώρο εντός σχολικού ωραρίου. Οι αρμοδιότητές τους είναι οι παρακάτω όπως ορίζονται μετά από την σύμφωνη γνώμη της διεύθυνσης, (19/9/2012) :

- Ο χώρος του θεάτρου αποτελείται από τα παρασκήνια [2 ], την σκηνή, την πλατεία, και τον χώρο ελέγχου, [control]. Οι υπεύθυνοι καταγράφουν το υπάρχoν υλικό κάθε σχολικό έτος και ενημερώνουν την διεύθυνση για απόκτηση νέου, καθώς και για φθορές.
- Τηρούν ημερολόγιο χρήσης θεάτρου και ημερολόγιο control.
- Είναι δέκτες όλων των θεμάτων που αφορούν τη χρήση του χώρου, και προσπαθούν από κοινού με την εύρυθμη λειτουργία του θεάτρου..

Όροι χρήσης θεάτρου

1. Για να δοθεί το θέατρο θα πρέπει να υπάρχει υπεύθυνος σκηνής, και υπεύθυνος control οι οποίοι και θα παρευρίσκονται στους χώρους αυτούς καθ'ολη τη διάρκεια της χρήσης του θεάτρου.

2. Ο χώρος παραλαμβάνεται από τον εκάστοτε υπεύθυνο του θεάτρου και παραδίδεται σε αυτόν με την λήξη της καθορισμένης χρήσης που έχουν υποδείξει οι αιτούντες στο ψηφιακό ημερολόγιο.

3. Ο χώρος παραδίδεται σε άριστη κατάσταση και παραλαμβάνεται στην ίδια.

4. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (μικρόφωνα, βάσεις, μπαλαντέζες κλπ) καταγράφονται από τους χρήστες του χώρου στη σχετική αίτηση.

5. Σχετικά με τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες, ενημερώνεστε από το μενού της ιστοσελίδας Μ.Σ.Θ. www.msth.gr <Νέα> - <Ημερολόγιο Αμφιθεάτρου>.

6. Συμπληρώνετε τη σχετική συνημμένη αίτηση (για τη σχολική κοινότητα του Μ.Σ.Θ.) και την αποστέλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7. Η επεξεργασία των αιτήσεων χρήσης του θεάτρου γίνεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από τους υπεύθυνους καθηγητές του θεάτρου.

[Το κείμενο συντάχθηκε από την Ευαγγελία Μητσοπούλου, Κώστα Ζαφειρίου, Λουκία Σβορώνου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το σχολείο μας Κτιριακές εγκαταστάσεις Θέατρο