Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Κάλαντα Χριστουγέννων στο ΜΣΘ

0
0
0
s2sdefault

Η Βυζαντινή Χορωδία της α΄ και β΄ γυμνασίου μαζί με το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής έψαλαν ύμνους των Χριστουγέννων και παραδοσιακά κάλαντα. Μια όμορφη γιορτή στο φουαγιέ του σχολείου για το άνοιγμα των εορτών.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Ιωάννης Ρουκούδης και Βενετσιάνα Αργυρίου

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Κάλαντα 2019 στο ΜΣΘ_β.jpg)Κάλαντα 2019 στο ΜΣΘ_β.jpg[ ]610 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Κάλαντα 2019.jpg)Κάλαντα 2019.jpg[ ]882 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα Ανακοινώσεις Κάλαντα Χριστουγέννων στο ΜΣΘ