Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Φωνή & Πιάνο (Vocalpiano Entertainment)

0
0
0
s2sdefault

Το σύνολο Φωνή & Πιάνο (Vocalpiano Entertainment) δημιουργήθηκε το 2012-2013 για πρώτη φορά πειραματικά και συνεχίζεται και το 2013-2014. Απευθύνεται σε καλλίφωνους μαθητές του Λυκείου με σκοπό την καλλιέργεια του τραγουδιού με συνοδεία πιάνου και την εξοικείωση των μαθητών - τραγουδιστών με το κοινό.

Το ρεπερτόριο που διδάσκεται περιλαμβάνει ξένα  τραγούδια  (standards songs) αλλά και ελληνικά τραγούδια, έντεχνα, ακόμα και ελαφρολαϊκά. Χαρακτηριστικά αναφέρονται ορισμένα: Besame mucho, Perhaps perhaps, Memories, Πες μου μια λέξη, Βγήκανε τ’άστρα, Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου, κ.α.

Το Σύνολο φωνή & πιάνο (vocalpiano entertainment) συμμετείχε στην έναρξη του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων Μ.Σ.Θ. Ακολουθεί απόσπασμα από την εκδήλωση:

Υπεύθυνος καθηγητής: Καρασαββίδης Νικόλαος

[Όλο το υλικό παραχωρήθηκε από το Νίκο Καρασαββίδη]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Φωνή & πιάνο (vocalpiano entertainment)