Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Θεατρικής Μουσικής

0
0
0
s2sdefault

 Tο σύνολο Θεατρικής Μουσικής προσφέρθηκε ως μάθημα στο ΜΣΘ μόνον για το σχολικό έτος 2011-2012. 

Σκοπός του συνόλου ήταν να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με τη διπλή υπόσταση του θεατρικού τραγουδιού, ενισχύοντας κυρίως την υποκριτική του διάσταση. Για το λόγο αυτό, δόθηκαν ασκήσεις ορθοφωνίας, ετοιμότητας, συγκρότησης, εμπιστοσύνης καθώς και αναγνώσεις κειμένων. Όσον αφορά το ρεπερτόριο των θεατρικών τραγουδιών, τα τραγούδια ήταν επιλεγμένα από παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, αλλά και από μιούζικαλ.

Υπεύθυνη καθηγήτρια : Ειρήνη Μαύρου

[Το κείμενο συντάχθηκε από την Ειρήνη Μαύρου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Θεατρική μουσική