Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Σαξοφώνων

0
0
0
s2sdefault

Το σύνολο σαξοφώνων του Μ.Σ.Θ. αποτελείται από μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε προχωρημένο επίπεδο σπουδών σαξοφώνου. Πρωτοξεκίνησε την πορεία του το 2000 υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό του καθηγητή σαξοφώνου Θεόφιλου Σωτηριάδη. 

Κύριος άξονας του ρεπερτορίου είναι η τζαζ μουσική, ενώ έμφαση δίνεται και σε άλλα είδη όπως κινηματογραφική μουσική, κλασική μουσική, βαλκανική μουσική, αυτοσχεδιαζόμενη μουσική καθώς και συνθέσεις των ίδιων των μαθητών του συνόλου. 

Στην πολυετή πορεία του το σύνολο έχει εμφανιστεί σε δεκάδες εκδηλώσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά: συναυλία ενώπιον του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου (2003), συναυλία του Μ.Σ.Θ. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2004), εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ ''Δημήτρια στα Σχολεία'' (Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. 2010),

Βαλκανική πλατεία (στα διασυμμαχικά νεκροταφεία του Δήμου Σταυρούπολης, 2010), Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning (2010), ημερίδες της Περιφέρειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας για το ασφαλές internet (2010-2011) κ.α.

Άπο το 2004 μέχρι και το 2012-2013 υπεύθυνος καθηγητής ήταν ο Αστέριος Μοσχογιάννης.

  • saxofon_001
  • saxofona_002
  • saxofona_003
  • saxofona_004

[Όλο το υλικό παραχωρήθηκε από τον Αστέριο Μοσχογιάννη]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Σαξόφωνα