Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Ευρωπαϊκών Κρουστών

0
0
0
s2sdefault

Το σύνολο Ευρωπαϊκών Κρουστών και Ελεύθερης Έκφρασης αποτελείται από 5 έως 8 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Σκοπός του μαθήματος είναι να δημιουργήσουν οι μαθητές δικά τους μελωδικά και ρυθμικά σχήματα τα οποία επεξεργάζονται οι ίδιοι χρησιμοποιώντας κρουστά όργανα αλλά και άλλα αντικείμενα που παράγουν ήχους...χωρίς παρτιτούρες!

Συμμετείχε σε πολλές εκδηλώσεις και συνεργάστηκε με άλλα σύνολα του του σχολείου. Ενδεικτικά αναφέρονται: η εκδήλωση αφιέρωμα στο συνθέτη Νικόλαο Αστρινίδη (2008), η συνεργασία με το σύνολο τάνγκο-ρεμπέτικο στην παράσταση ''Μουσικοί μετανάστες-από το ρεμπέτικο στο τάνγκο'' (2011) και με το σύνολο "Μουσικές του κόσμου" για το 2012-2013 και 2013-2014.

Υπεύθυνος καθηγητής: Γιαρουτζίδης Αντώνιος

  • giaroutzidis_001

[Το κείμενο συντάχθηκε από την Ευαγγελία Μητσοπούλου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Ευρωπαϊκά κρουστά