Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Κλασικής Κιθάρας

0
0
0
s2sdefault

Στο σύνολο κιθάρας οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το κιθαριστικό τους ρεπερτόριο μελετώντας σε ομάδες. Κατά περιπτώσεις γίνονται και αναφορές στο λαούτο, στο μονόχορδο και άλλα συγγενικά όργανα. Το σχολικό έτος 2011-2012 λειτούργησαν τρία κιθαριστικά σύνολα με τους εξής υπεύθυνους καθηγητές:

1) Ιωάννη Αλεξόπουλο, Κωνσταντίνο Ζαφειρίου

2) Βασίλη Βέτσο, Στέργιο Ζυγούρα, Ηλία Κεχαγιά, Σταύρο Σουργκούνη με το σύνολο ''Μένιος Μόκκας'' και

3) Βασίλη Βέτσο με το σύνολο ''Φρύνις''

Το σχολικό έτος 2012-2013 και 2013-2014 το σύνολο κλασικής κιθάρας ανέλαβαν οι καθηγητές: Ιωάννης Αλεξόπουλος και Σταύρος Σουργκούνης.

[Το κείμενο συντάχθηκε από την Ευαγγελία Μητσοπούλου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Κλασική Κιθάρα