Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σύνολο Κλαρινέτων

0
0
0
s2sdefault

Το Σύνολο Κλαρινέτων του Μ.Σ.Θ. δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 και λειτουργεί έως σήμερα υπό την επίβλεψη του καθηγητή Τσόγια-Ραζάκοβ Ρουσλάν. Στο Σύνολο συμμετέχουν οι μαθητές που παίζουν κλαρινέτο, ανεξάρτητα από το επίπεδο σπουδών τους.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει μουσικά έργα από την προκλασική μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Η συμμετοχή των μαθητών στο Μουσικό Σύνολο προσφέρει μια πολύτιμη εμπειρία μουσικής συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των παιδιών, η οποία έχει πολλαπλές ωφέλειες. Οι μαθητές επεκτείνουν το ρεπερτόριό τους, εμπλουτίζουν τις μουσικές τους γνώσεις και συγκροτούν ολοκληρωμένη τη μουσική τους προσωπικότητα.

Το σύνολο κλαρινέτων παρουσίασε το έργο G. Bizet "Aragonaise" (από τη σουίτα "Carmen") στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου Πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη θεσσαλονίκη στις 12 Απριλίου 2013. Συμμετείχαν οι μαθητές: Θεολόγος Χρήστος (Β Γυμνασίου), Μπάτσιου Κατερίνα (Β Λυκείου), Κούκας Σπύρος (Β Λυκείου).

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Μουσικά σύνολα Κλαρινέτα