Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.

0
0
0
s2sdefault

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, η καθηγήτρια πιάνου του Μ.Σ.Θ. Ξένια Θεοδωρίδου θα δώσει ρεσιτάλ πιάνου την Παρασκευή, 27/5, ώρα 19.30-20.00 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, με θέμα: «Παιδικές Σκηνές: Εμπνεύσεις και συναντήσεις συνθετών γύρω από την παιδική ηλικία».

Επίσης, η καθηγήτρια πιάνου του Μ.Σ.Θ. Αννα Δάνη μαζί με την Ειρήνη Τζιόεβα θα δώσουν συναυλία για πιάνο τέσσερα χέρια το Σάββατο, 28/5, ώρα 15:30-16:00, στο Κτίριο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, στην Πανεπιστημιούπολη Θέρμης, όπου θα ερμηνεύσουν τo έργo τού Robert Schumann (1810-1856): 'Bilder aus Osten' ('Εικόνες από την Ανατολή'), 6 Impromptus, opus 66.

Ακόμη, το Σύνολο Μπαρόκ και Αναγεννησιακής Μουσικής του ΜΣΘ, με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Μέμα Παπανδρίκου και Λευκή Εφραιμίδου, θα εμφανιστεί το Σάββατο, 28/5, ώρα 16.30-17.00, στο Κτίριο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, στην Πανεπιστημιούπολη Θέρμης.

Τέλος, το γυναικείο φωνητικό σύνολο "Πλειάδες" στο οποίο συμμετέχει η καθηγήτρια ευρωπαϊκών κρουστών του Μ.Σ.Θ. Γεωργία Τέντα θα εμφανιστεί την Κυριακή, 29/5, ώρα 19.00-19.30, στο Βασιλικό Θέατρο (φουαγιέ).

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο πρόγραμμα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2015-2016 Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ.