Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Αθλητική Ημέρα Σκυταλοδρομίας Στίβου 2016

0
0
0
s2sdefault

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 διεξήχθη στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο η "Αθλητική Ημέρα Σκυταλοδρομίας Στίβου", μια αθλητική δράση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε σχολικό επίπεδο.

Με κεντρικό θεματικό άξονα "Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη", ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, σκοπός της διοργάνωσης ήταν η μαζική συμμετοχή των μαθητών σε μία αθλητική γιορτή που έχει στόχο να εμφυσήσει στους μαθητές που λαμβάνουν μέρος ή παρακολουθούν δομικά στοιχεία της αθλητικής παιδείας, προάγοντας το πνεύμα του "ευ αγωνίζεσθαι".

Το Μουσικό Γυμνάσιο συμμετείχε στη δράση αυτή με 5 ομάδες σκυταλοδρομίας: 4Χ80 μέτρα κοριτσιών, 4Χ80 μέτρα αγοριών, 4Χ80 μέτρα μικτή, 4Χ300 μέτρα αγοριών και 4Χ300 μέτρα κοριτσιών.
Δυστυχώς, εξαιτίας της πάρα πολύ μεγάλης συμμετοχής μαθητών και μαθητριών - ιδιαίτερα από τα δημοτικά σχολεία του Νομού - υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη ώρα έναρξης των αγωνισμάτων των Γυμνασίων και Λυκείων, με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να αναγκαστούν να επιστρέψουν πριν προλάβουν να αγωνιστούν όλες οι ομάδες τους (να σημειωθεί ότι η ώρα και το μέσο επιστροφής στο σχολείο καθορίζεται στο πρακτικό μετακίνησης των μαθητών). Ειδικά για το σχολείο μας, που έχει την ιδιαιτερότητα να φοιτούν μαθητές από μακρινά σημεία κάθε περιοχής του Νομού και μετακινούνται προς και από αυτό και με άλλα λεωφορεία, η ώρα επιστροφής ήταν εντελώς ανελαστική. Έτσι, από το σχολείο μας πρόλαβε να αγωνισθεί μόνο η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 μέτρα κοριτσιών, η οποία πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και τερμάτισε στη σειρά της 4η σε σύνολο 7 ομάδων.
Οι υπόλοιπες ομάδες, παρά το σχετικό και εύλογο παράπονο για την εξέλιξη αυτή, παρήλασαν στο κεντρικό στάδιο, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες, εμψύχωσαν τους συμμαθητές τους που αγωνίζονταν, έκαναν νέες φιλίες με μαθητές άλλων σχολείων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες αθλητικές τους συναντήσεις.

Καθώς βαδίζουμε προς τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει συνολικά τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν σε όλα τα αθλήματα για το ενδιαφέρον που επέδειξαν και την προσπάθειά τους να στελεχώσουν τις αθλητικές ομάδες και να εκπροσωπήσουν επάξια το Σχολείο μας σε όλες αυτές τις αθλητικές συναντήσεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρέλαση των σχολείων στο στάδιο και από στιγμές των αγώνων

 • 1-relayrace
 • 10-relayrace
 • 11-relayrace
 • 2-relayrace
 • 3-relayrace
 • 4-relayrace
 • 5-relayrace
 • 6-relayrace
 • 7-relayrace
 • 8-relayrace
 • 9-relayrace

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2015-2016 Αθλητική Ημέρα Σκυταλοδρομίας Στίβου 2016