Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

21/4/2016 Bach-Vivaldi στο φουαγιέ του Σχολείου

0
0
0
s2sdefault

Tην Πέμπτη 21/4/2016, 20΄ λεπτά πριν τη λήξη των μαθημάτων, οι μαθητές και οι καθηγητές του Σχολείου θα συγκεντρωθούν στο φουαγιέ του Σχολείου για να ακούσουν όλοι μαζί το έργο των Bach-Vivaldi, Concerto για 4 πιάνα και ορχήστρα.

Παίζουν:

Πιάνο Ι, Σιδηροπούλου Δομνίκη 

Πιάνο ΙΙ, Σαλονικίδου Μάρθα

Πιάνο ΙΙΙ, Βλαχοπάνου Άννα

Πιάνο IV, Τσόκα Παναγιώτα

και η Ορχήστρα των μαθητών που θα διευθύνει ο Στέργιος Μοσχογιάννης.

Ο Διευθυντής

Αντώνης Βλέτσης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις στο Μ.Σ.Θ. 2015-2016 21/4/2016 Bach-Vivaldi στο φουαγιέ του Σχολείου