Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Όταν ηχούν οι λέξεις...

0
0
0
s2sdefault

Σας καλοσωρίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η προσπάθεια του εγχειρήματος ξεκίνησε ύστερα από πρόταση του Συλλόγου Αποφοίτων Μ.Σ.Θ. τον Ιούνιο 2011.

Μεσολάβησε το καλοκαίρι και η ιδέα επανεξετάστηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων του Μ.Σ.Θ. τον Οκτώβριο του 2011 όταν μας ανατέθηκε η νέα αυτή πρόκληση.

Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα...Καθηγητές και Σύλλογος Αποφοίτων μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους και τη φαντασία τους...Ξεκίνησε η συλλογή υλικού, η διαμόρφωση της σελίδας...φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα, συζητήσεις με καθηγητές, με τη διευθύντρια...ώρες ατελείωτες στο σχολείο, στο σπίτι, συναντήσεις τα Σαββατοκύριακα...στόχος μας ήταν και είναι να παρουσιάσουμε μια ιστοσελίδα φιλική προς το ευρύτερο κοινό, σύγχρονη, λιτή, ενημερωμένη με όλες τις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης που θα αντικατοπτρίζει την καθημερινότητά του.

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια κ. Μωσαΐδου-Καμπαδάκη για τη στήριξη και τις προτάσεις της, αλλά ιδιαιτέρως το Σύλλογο Αποφοίτων Μ.Σ.Θ. και τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη-Φίλικα για την υπομονή του, την επιμονή του και τον προσωπικό χρόνο που διέθεσε.

Ύστερα από σχεδόν δύο μήνες δουλειάς φτάσαμε στο τέλος...αλλά τώρα αρχίζει το πραγματικό ταξίδι!

Δεκέμβριος 2011

Ομάδα ιστοσελίδας:
Ευαγγελία Μητσοπούλου, Θεόδωρος Κατσαούνης, Ελένη Καρπίδα, Ειρήνη Μαύρου, Λουκία Σβορώνου

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Ιστοσελίδα Μ.Σ.Θ. el Όταν ηχούν οι λέξεις...