Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Comenius

0
0
0
s2sdefault

comenius logoΕυρωπαϊκά Προγράμματα – Προπαρασκευαστική Επίσκεψη

Πρόγραμμα COMENIUSiky

Η καθηγήτρια του σχολείου μας Κεπεσίδου Ελευθερία ΠΕ16 (Θεωρητικός Ευρωπαϊκής Μουσικής) εκπροσώπησε το Μ.Σ.Θ. στην Προπαρασκευαστική συνάντηση, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος δια βίου Μάθησης (LLP) Comenius στην Άγκυρα από τις msthlogo23/1/2011 έως τις 27/1/2011. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Mustafa Kemal Anatolian Vocational High School of Health ύστερα από έγκριση αίτησης στην Εθνική Μονάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δια Βίου Μάθησης (ΙΚΥ). Σε αυτήν τη συνάντηση εκτός από το σχολείο μας και το σχολείο της Άγκυρας συμμετείχαν το Zespol Szkol Technicznych im. Wincentego από την Πολωνία και το Dudley College της Αγγλίας. Οι εργασίες στόχευαν στην προετοιμασία του Προγράμματος <European teenagers and European identity> (πολυμερής σύμπραξη Comenius).

  • comenius_001
  • comenius_002
  • comenius_003
  • comenius_004

[Το κείμενο και το φωτογραφικό υλικό παραχωρήθηκαν από την Ελευθερία Κεπεσίδου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Ευρωπαϊκά προγράμματα Comenius