Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

14-3-2015 Συναυλία με συνθέσεις μαθητών Μ.Σ.Θ.

0
0
0
s2sdefault

14-3-2015afisa new

 

 

Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης οργανώνει συναυλία με έργα που έχουν συνθέσει μαθητές του σχολείου. Η συναυλία που θα δοθεί

το Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 στις 7.00 μ.μ.,

περιλαμβάνει περισσότερα από 30 έργα μουσικής δωματίου, τζαζ, R n'B, τραγούδια έντεχνα και σε ήχους ποπ, ροκ, σουίνγκ και χέβυ μέταλ.

Η συναυλία σύνθεσης είναι μια απόπειρα που, για τρίτη συνεχή χρονιά, θέτει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους νέους να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από τις προσωπικές τους μουσικές αναζητήσεις και επιλογές. Οι συνθέσεις είναι ατομικές και μερικές φορές αποτέλεσμα συνεργασίας δύο ή περισσότερων ατόμων.

Η μουσική και οι στίχοι είναι πρωτότυποι, η ενορχήστρωση και η εκτέλεση των έργων που παρουσιάζονται στη συναυλία είναι των ίδιων των συνθετών, οι οποίοι και επέλεξαν τα μέλη των μουσικών σχημάτων τους ανάμεσα από τα μέλη της σχολικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου. Οι συμμετέχοντες μαθητές, συνθέτες, εκτελεστές, ερμηνευτές, είναι μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2310 300 828. Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα ονόματα των συντελεστών της συναυλίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μ.Σ.Θ. http://msth.gr

Οργάνωση εκδήλωσης: Ειρήνη Μωσαΐδου, Ευαγγελία Μητσοπούλου, Στεφανία Παπαοικονόμου, Παναγιώτα Τσόκα
Ηχοληψία: Κώστας Ζαφειρίου, Ευαγγελία Μητσοπούλου, Νίκος Χριστιανός (Α' Λυκείου), Αλέξανδρος Χρηματόπουλος (β' γυμνασίου)
Φωτισμός: Λουκία Σβορώνου

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (14-3-2015programma.pdf)14-3-2015programma[ ]265 kB

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Διαγωνισμός & Συναυλίες Σύνθεσης Μ.Σ.Θ. 14-3-2015 Συναυλία με συνθέσεις μαθητών Μ.Σ.Θ.