Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Κινηματογραφική Ομάδα

0
0
0
s2sdefault

cinemaΗ κινηματογραφική ομάδα του σχολείου συστάθηκε φέτος για πρώτη φορά και αποτελείται από είκοσι περίπου μαθητές.

Στόχος της είναι η γνωριμία με την τέχνη και την τεχνική του κινηματογράφου μέσα από προβολές ταινιών, από αφιερώματα σε σκηνοθέτες και συνθέτες μουσικής για κινηματογράφο. Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια για δημιουργία κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους καθώς και δημιουργία ταινιοθήκης στο σχολείο με ταινίες μικρού μήκους ή ταινίες μουσικού περιεχομένου.

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Αχαλκάτση Ναταλία, Κυριαζικίδη Τότα, Ταβλαρίδου Όλια, Τέντα Γεωργία

[Το κείμενο συντάχθηκε από την Όλια Ταβλαρίδου]

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Κινηματογραφική ομάδα