Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Βιωματικό εργαστήριο στο πλαίσιο της «Εβδομάδας κατά του καπνίσματος στα σχολεία»

0
0
0
s2sdefault

Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας κατά του καπνίσματος στα σχολεία» οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου συμμετείχαν σε ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο ανά τμήμα. Εμψυχώτρια η κ. Παπαδημητρίου Κυριακή, Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Θεαγένειου και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης. Τα εργαστήρια έλαβαν χώρα στο αμφιθέατρο, την Δευτέρα 9, την Τρίτη 10 και την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013. Υπεύθυνη για την οργάνωση η κ. Αναστασία Πένογλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το δημιουργικό κομμάτι του εργαστηρίου. Μερικές από τις αφίσες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

  • Kapnisma_001
  • Kapnisma_002
  • Kapnisma_003

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Αγωγή Υγείας Βιωματικό εργαστήριο στο πλαίσιο της «Εβδομάδας κατά του καπνίσματος στα σχολεία»