Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μαθήματα αυτοφροντίδας

0
0
0
s2sdefault

Την Δευτέρα και την Τρίτη (4-5 Φεβρουαρίου 2019) υλοποιήθηκαν δίωρα βιωματικά εργαστήρια σε κάθε ένα από τα τμήματα της α’ Γυμνασίου, από την υπεύθυνη αγωγής υγείας του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Θεαγενείου”, κα Κυριακή Παπαδημητρίου.
Τα εργαστήρια είχαν τίτλο “Μαθήματα αυτοφροντίδας” και στόχο την πρόληψη άγχους, την αντιμετώπιση της έλλειψης χρόνου και του αυξημένου φόρτου εργασίας καθώς την ενίσχυση της πρόθεσης να μάθουν να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Αγωγής Υγείας του ΑΝΘ Θεαγενείου, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για βιωματική εκπαίδευση των πρωτοετών μαθητών μας, στο πλαίσιο Πρόληψης, Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας.

Υπεύθυνη για την οργάνωση: Αναστασία Πένογλου, Πληροφορικός ΜΣΘ.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Αγωγή Υγείας Μαθήματα αυτοφροντίδας