Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

22/11/2018 Βιωματικό εργαστήριο για την Διαχείριση του άγχους

0
0
0
s2sdefault

Η τελευταία τάξη του Λυκείου αποτελεί για τους/τις εφήβους μια βασική μεταβατική περίοδο για της ζωή τους. Η προετοιμασία για την επιλογή του  μελλοντικού επαγγέλματος, η διαδικασία των εξετάσεων,  το πέρας της εφηβείας και η πορεία προς την ενηλικίωση είναι θέματα που προβληματίζουν κι  απασχολούν εφήβους.

Μέσα στο οικείο και ασφαλές περιβάλλον του σχολείου, τους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο για τη διαχείριση του άγχους, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.

Το εργαστήριο με βιωματικό τρόπο έδωσε την ευκαιρία στους/στις μαθητές/τριες να καταγράψουν συναισθήματα και καταστάσεις, να μοιραστούν κοινά συναισθήματα και να προτείνουν τρόπους που μειώνουν την ανησυχία κι ενισχύουν την αυτοεκτίμηση.

Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια κα Ιωάννα Ντέρη, υπεύθυνη Αγωγής Υγείας, για την συμμετοχή  της.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για την στήριξη της δράσης.

Υπεύθυνη: Αναστασία Πένογλου, Πληροφορικός.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Αγωγή Υγείας 22/11/2018 Βιωματικό εργαστήριο για την Διαχείριση του άγχους