Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Ομάδα Ρομποτικής

Εργαστήριο Ρομποτικής στο ΜΣΘ

0
0
0
s2sdefault

Εργαστήριο Ρομποτικής στο ΜΣΘ
Το πρώτο εργαστήριο Ρομποτικής έγινε στο εργαστήριο Πληροφορικής του ΜΣΘ την 6η ώρα της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2013. Το παρακολούθησαν 23 μαθητές του Γυμνασίου. Εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Τάνης, υπεύθυνος της δράσης από την ομάδα eduAct, ο οποίος ενημέρωσε τους μαθητές για το περιεχόμενο του εργαστηρίου ρομποτικής που θα στηθεί σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χορτιάτη-Πυλαίας καθώς και για τον διαγωνισμό ρομποτικής FLL που θα γίνει πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις αρχές Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες: http://robotics.eduact.org/

Για την οργάνωση στο σχολείο: Αναστασία Πένογλου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Προέκταση Εγνατίας 118, Πυλαία Τ.Κ. 555 35

Τηλ: 2310 300 828

φαξ: 2310 300 630

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

   Copyright

ccΤο περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα.

- Τα πνευματικά δικαιώματα παντός περιεχομένου ανήκουν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και στους ανθρώπους του, όπου αυτοί αναφέρονται κατά περίπτωση.
- Έγγραφη άδεια έχει δοθεί στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τους γονείς ή κηδεμόνες για τα αναρτημένα στοιχεία μαθητών και τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών, ηχητικών αποσπασμάτων, βίντεο, εργασιών, καλλιτεχνικών έργων κ.ά. των μαθητών. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση των παραπάνω από τρίτους.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δράσεις Ομάδα Ρομποτικής Εργαστήριο Ρομποτικής στο ΜΣΘ